top of page

Anmeldelser/tilbakemeldinger:

Tyri har vært hos Caroline i dag. Det var en slitsom, men god opplevelse. Nå snorker han så det durer. Og hun fant skikkelig problemer i lysken til Tyri. Jeg masserer han hver kveld... dette med lysken er noe vi må ta med i vår massasje. Takk for god hjelp Caroline. Ny time har vi fått. Riktig god ferie på deg... før vi ses igjen.

Klem fra Anne og Tyri.

Anne 18.07.22

Laser behandling hund

Caroline er utrolig dyktig og møter både mennesker og dyr med en god og behagelig ro. Emil fikk massasje, akupunktur og laser. Caroline forklarte godt hva hun gjorde underveis. Emil pleier å gjøre motstand hos veterinær og andre behandlere. Hos Caroline slappet han av og sovnet nesten.

Tone 29.09.21

hund

Anbefaler på det varmeste. Fantastisk dame, med masse kunnskap som hun gjerne deler og et fantastisk håndlag med hunden. Så bedring allerede etter første time. 

Iren Agneta 20.01.21

Er kjempe fornøyd. Begge chi gutta har sliti med litt vondt i muskler her og der. Anbefales sterkt. 

Bente 06.01.20

hund

Er utrolig flink med hunder, leser hunden godt og er utrolig behagelig. Min hund går helt frivillig inn og slapper av da hun får behandlinger. Caroline er virkelig å anbefale!

Ingvild 16.08.19

Hunden min på 13 år hadde store smerter i hoftene og vi trodde han måtte avlives, men etter behandling hos Caroline har vi fått en glad og fornøyd hund som kan leve noen bra år til. Anbefales på det sterkeste! Takk for god service. 

Emma Cecilie 25.08.18

Wow! Hvilken endring hos vår kjære staffetispe Alva etter kun en behandling. HD og låsning i hoftene, men du fiksa det fint, og Alva er god som gull. Anbefaler på det sterkeste!

Jane 03.01.18

Vi var der med Maytera katt og ble imponert over hvor dyktig Caroline er. Hun var veldig nøye og grundig og følte hun var veldig opptatt av å gi Maytera den beste behandlingen. Vi opplever at Maytera har blitt bedre og vi kommer igjen med andre katter. 

Kjersti 29.10.17

Hadde med meg min eldre bestevenn, som hadde problemer med at bakbeina sovnet bort når vi gikk litt lengre turer. Dyrlege mente jeg måtte avlive pga gammel mannshofter. Men Caroline fikset. Viste seg bare å være litt skeiv bak. Nå er han den gode, glade gutten. Skal ha noen behandlinger til. Men jeg har fått tilbake gutten min. Takk Caroline. 

Maylene 21.08.17

En utrolig dyktig ung dame, gutta krutt storkoste seg. Vi fikk gode forklaringer på hva hun gjorde og hvorfor. Vi kommer tilbake. 

Nina 06.09.17

Caroline undersøkte Dixie (basset) og fant låsning i skulder. Har vært der 2 ganger nå og fått behandling. Merker allerede at Dixie har det bedre. Vital dyrehelse anbefales på det sterkeste. 

Kay Arne 21.11.16

Nordlandshest/lyngshesten min har over lengre tid vært løs i magen. Jeg har prøvd alt mulig for å finne en løsning på problemet, men ingenting hjalp. Til slutt kontaktet jeg Caroline og hun har nå vært her 2 ganger og behandlet han med laser og han har blitt helt normal igjen.

Line Camilla 29.02.16

Vi har en gottlandsruss som heter Bjørksta Tøsa. Hun var veldig stiv i kroppen. Hun ble mye bedre etter laserbehandling og naturmedisin som Caroline anbefalte. Absolutt å anbefale. 

Tone 14.12.15

Vi har vært hos Caroline med hunden våres Tassen som har hatt problemer med ørene. Vi var hos veterinær over et år, de klarte ikke fikse ørene hans, ble satt på mye medisiner og kortison uten resultat. Caroline fant fort problemet, Så resultat etter første besøk der. Moro. Så nå er Tassen mye bedre i ørene. 

Renee 14.12.15

Takk igjen for pleie av stivhet og inkontinens. Da holder det en mnd til. Hilsen Toya 15 år.

Gro 

Vi har en eldre hund som periodevis plages av låsninger i rygg og hofter. Vi har vært hos Caroline flere ganger, med svært god effekt. Fornøyd hund og eier. Får raskt time. Anbefales. 

Nina Therese

Hei Caroline. Takk for super behandling! Jeg føler meg mye bedre! Hilsen Ludvig hjortehund.

Heidi Kristin 

Bibi får laserbehandling av Caroline for låsning i bekken, rygg og skulder! Vi syntes hun virker sprekere på kveldsturen. Kommer tilbake om 14 dager!

Heidi 

Hunden min sliter mye med kroppen sin og har ofte vondt. Etter allerede første behandling merket forskjell. 

Helene 

Fikk veldig god hjelp når vår jack russel terrier ble halt på bakbeinet, en behandling og helt haltfri etter på. 

Ester 30.08.18

Jeg vil rette en stor takk til Caroline for den behandlingen hun gir hesten min. Det finnes ikke maken til koselig og flink jente. Hesten min er ikke til å kjenne igjen i travet sitt nå. Jeg anbefaler alle som har en hest som ikke fungerer eller ikke veterinærer finner ut av å ta kontakt med Vital dyrehelse. Takk Caroline for en flott jobb.

Alf Øistein 

Etter behandling for forkalkninger hos deg er Ziko blitt veldig bra. Veterinær sa at det var som å skjenne på en helt ny hund nå.

Hege 

Veldig dyktig med både hund og hest. Merket stor forskjell etter behandlingen. 

Heidi Marie 09.2022

Caroline er utrolig dyktig med mine to, gamle hunder. Min bichon Bisniss (11) er blitt mye mykere i kroppen, han hopper inn i bilen og opp i sofaen alene igjen. Han løper opp trappa og er mye gladere. Vår Pleasure (10) har mindre endringer, men er nok noe mer smidig enn hun var. De har begynt å leke sammen slik de gjorde som unghunder igjen! Takk Caroline, du gjør livet rikere for både hunder og oss folkene. 

Lise 05.2023

For noen måneder siden fattet ikke hesten min venstre galopp, men med laser behandling så har henne blitt helt super og fatter venstre galopp fra skritt. Bare etter 4 behandlinger. Jeg anbefaler Caroline på høyeste nivå. Jeg er veldig fornøyd.

Julia 17.11.15

Vi har fått fantastisk god hjelp med vår 10 år gamle elghund Pia. Hun ble halt i høst, uten at dette gikk over. Etter fem behandlinger hos Caroline er hun nå fullstendig restitusert og er den gode og glade jenta ho var før.

Magne 

Kjære Caroline. På vegne av mine 2 hester Duzia og Fox, vil jeg takke for en super behandling og opphold. Duzia ser så mye bedre ut i kroppen og Fox har fått god behandling for sin godt voksne kropp. Forebygging er supert. Nå gleder vi oss til å ri og kose oss sammen igjen. Tusen takk. Klem.

Nina 

Snart hele 11 måneder er Pjokkens liv forlenget hittil takket være treff med riktig behandling av deg Caroline! Hver dag er en bonus for oss. 

Gro-Helen 

Har vært hos Caroline med Alvin noen ganger nå med låsninger i bekkenet og etter vi har vært hos henne har han blitt så bra. Anbefales på det sterkeste!

Bjørn 03.12.17

bottom of page