top of page
Behandling hos veteropat / naturmedisinsk dyreterapeut

Behandling hos en veteropat

En veteropat (naturmedisinsk dyreterapeut) behandler hovedsakelig hest, hund, katt og produksjonsdyr, men andre dyr er også velkomne :-)

Behandling av muskel/ledd:

Når jeg behandler muskler/ledd. Enten det er en rutinesjekk eller om det er forkalkninger eller lignende vil jeg noen ganger se dyret bevege seg. Jeg vil også sjekke over hele dyret om det er smerter, stivheter eller andre ting i kroppen. Deretter får dyret behandling av sine problemer med akupunktur, laser, massasje og noen ganger justering/mobilisering av ledd.

Behandling av sykdommer/lidelser/plager i hele kroppen:

Første gangen jeg ser dyret vil jeg ta et helhetsintervju der jeg vil få et helhetsbilde av dyret, både det fysiske og psykiske. Etter dette finner jeg den eller de behandlingene jeg tenker er det beste for ditt dyr. Ofte kombinerer jeg spesielt homeopati og akupunktur da dette er to behandlingsformer som understøtter hverandre veldig godt.

Etter førstegangskonsultasjon blir vi enige om videre behandlingsforløp.

I tillegg til behandlingene som har egne beskrivelser kan jeg også i noen tilfelle bruke urtemedisin, bachs blomstermedisin, homeotoxicologi/biologisk medisin og ernæringsveiledning.

Mine behandlingsmetoder kan fint kombineres med veterinærmedisinsk behandling.

HVORFOR VELGE Å GÅ TIL EN VETEROPAT:

- Behandlingene er helt uten bivirkninger

- Naturmedisinsk behandling dekker ikke over symptomene, men får kroppen til å ordne opp i det selv

- Hele dyret blir sett, ikke bare en enkel lidelse

- Naturmedisinsk behandling er en individuell behandling, hvert enkelt dyr får en behandling tilpasset akkurat det dyret

- Naturmedisinsk behandling kan brukes sammen med ordinær veterinærmedisinsk behandling for å styrke dyrets immunforsvar og øke behandlingens effekt. 

bottom of page