top of page
massasje hund

Har du problemer med stiv hund når det blir kaldt ute?

Det er et kjent problem at hunden blir ekstra fort stiv når det blir kaldt ute. Dette gjelder spesielt de som har forkalkning, artrose (slitasje i ledd), spondylose o.s.v.

Når det er kaldt ute vil blodsirkulasjonen gå saktere rundt i kroppen slik at hundens kropp blir kaldere og dermed stivere. Du kan jo tenke på at når det er kaldt ute fryser alt i naturen også. Det blir litt det samme med hundens kropp.

Jeg har flere hundepasienter som kommer til meg og eier forteller at hunden alltid blir verre på vinteren og når det blir kaldere ute. Og det som ofte skjer er at hunden ikke har samme problem etter den har startet behandling. Disse hundene kommer til meg ofte hver 4-6 uke hvis de sliter med forkalkning o.l. Dette er ofte nok til at kroppen kan holde seg i gang uten å stivne nevneverdig.

Behandlingen jeg gir hunden vil øke blodsirkulasjonen til muskler og ledd som dermed gjør at avfallsstoffer fraktes fortere ut av kroppen og næringsstoffer kommer til og muskler og ledd blir mer elastiske. 

 

Ønsker du gjennomgang og behandling av din hund?

Ta gjerne kontakt!

bottom of page